Acasa

Despre noi

Noutati

Produse

Cariera

Contact

Banner Allpet1 Banner Allpet1 Banner Allpet4 Banner Allpet2 Banner Allpet3

Contact rapid

031.436.79.16

office@all-pet.ro

 

ProlactiNO

Categorie

Suplimente

Subcategorie

Afectiuni reproductive

Specie

Caini

Descriere

Produsul se recomanda catelelor ce prezinta simptomele caracteristice a asa-zisei sarcini false. Suplimente: Vitex agnus-castus L, Taraxacum officinale, Melissa Officinalis, Castane - sursa de aescine.

 • Vezi articolul
 • ProlactiNO

  Detalii produs

  Datorita substantelor din componenta, produsul prezinta proprietati antiedemice, diuretice si anti-lactatie.

  1. Extractul din fructul castitatii confera proprietati anti- lactatie datorita faptului ca substantele sale active se fixeaza in receptorii dopaminei si inhiba astfel eliberarea de prolactina. Prolactina este hormonul responsabil cu producerea simptomelor de sarcina falsa, iar prin scaderea nivelului ei se reduce stimularea glandelor mamare pentru a produce lapte. Deaseemenea diminueaza comportamentul maternal tipic ce apare in urma unei sarcini false.

  2. Extractul din frunzele de papadie are proprietati diuretice. Datorita continutului ridicat de potasiu si alti compusi minerali, papadia stimuleaza productia de urina prin incurajarea excretiei de apa si saruri minerale de catre rinichi. Este benefica aceasta stimulare de eliberare a apei din organism la catelele ce prezinta sarcini false, deoarece reduce umflarea glandelor mamare si inhiba lactatia.

  3. Extractul de patrunjel prezinta proprietati diuretice datorita substantelor sale active , care reduc pomparea (Na+/K+ ATPase) in tubii renali, ceea ce duce la scaderea atat a reutilizarii ionilor de Na cat si a excretiei ionilor de K. Toate acestea conduc la un influx osmotic de apa in tubii renali si astfel la o crestere in volum a urinei si respectiv, a diurezei.

  4. Aescin extras din castane (Aesculus hippocastanum) are in primul rand proprietati anti-edemice. Produce o crestere de sensibilitate a canalelor de calciu catre ioni, ceea ce faciliteaza o crestere a tensiunii vaselor de sange. Aceasta augmentare a sensibilitatii la ioni si alte particule provoaca o crestere a contractibilitatii vaselor venoase si astfel, o scadere in filtrarea fluidelor din ele inspre tesuturile interstitiale. In afara de efectele mai sus mentionate de sigilare a vaselor mici de sange, aescinul reduce activarea celulelor endoteliale ale acestora, cauzata de deficienta de Oxigen. Aceasta activare este de fapt, inceputul unei reactii inflamatoare in cascada, ce prezinta de obicei ca prim simptom edemul. Inhibarea activarii celulelor endoteliale este de fapt o forma de actiune anti- inflamatoare, deci o actiune antiedemica (Sirtori, 2001). The latter is of a crucial importance for female dogs in false pregnancy as it allows the reduction of the swelling of the mammary glands and the volume of lactation. aceasta din urma, la catelele ce prezinta sarcini false, reduce umflarea glandelor mamare si inhiba lactatia.

  Dozare:

  Se recomanda administrarea unei tablete pentru fiecare 5 kg/ greutate vie. Se administreaza pentru maxim 30 zile

  Allpet

  © 2019 Allpet Harta site

  Website realizat de StudioWeb by PorticoGlobal - Web Design si Programare