Acasa

Despre noi

Noutati

Produse

Cariera

Contact

Banner Allpet1 Banner Allpet1 Banner Allpet4 Banner Allpet2 Banner Allpet3

Contact rapid

031.436.79.16

office@all-pet.ro

 

PLAQUE OFF

Categorie

Suplimente

Subcategorie

Igiena orala

Specie

Caini, Pisici

Descriere

Supliment nutritiv destinat preventiei si tratarii placii bacteriene si a tartrului la caini si pisici.

PLAQUE OFF

Detalii produs

Produs patentat si testat clinic ce previne aparitia tartrului, a placii dentare si impiedica dezvoltarea bacteriilor la nivel oral.

Proprietati:

PlaqueOff Animal reprezinta un produs 100% natural, nu contine coloranti artificiali, conservanti, gluten sau zahar. Poate fi utilizat atat pentru caini cat si pentru pisici.

Componenta principala este un tip special de alga marina (alga D1070) care are efecte deosebit de benefice asupra sanatatii cavitatii orale. Produsul se prezinta in forma granulata usor de administrat in hrana. Este o sursa naturala de iod si contine vitamine si minerale importante pentru sanatatea organismului.

Spre deosebire de majoritatea produselor de ingrijire orala care se aplica pe dinti, Plaque Off actioneaza sistematic si se prezinta sub forma de pudra ce se presara peste hrana animalului. In acest mod, substantele active ajung imediat in sange datorita salivei si a procesului de digestive. Prezenta acestor substante in sange afecteaza abilitatea placii dentare de a adera pe orice suprafata din gura, iar tartrul deja existent va deveni poros si usor de curatat la periaj sau chiar clatire.

Allpet

© 2019 Allpet Harta site

Website realizat de StudioWeb by PorticoGlobal - Web Design si Programare