Acasa

Despre noi

Noutati

Produse

Cariera

Contact

Banner Allpet1 Banner Allpet1 Banner Allpet4 Banner Allpet2 Banner Allpet3

Contact rapid

031.436.79.16

office@all-pet.ro

 

Gama OPTIMA FERET
Hrana Super Premium

HRANA SUPER PREMIUM DEDICATA FERETILOR (dihorilor domestici)

Omega 3 si Omega 6 - Imbunatatesc sistemul imunitar

Prezenta acizilior grasi Omega-3 si Omega-6 in proportii corecte confera protectie si avantaje impotriva numeroaselor dereglari si afectiuni organice/ patologice cum sunt: procesele inflamatorii si auto-imune, patologiile cardiovasculare, procesele carcinogenice, procesele mamare si digestive, si in mod particular vederea, dezvoltarea neurologica , patologii reproductive si diabet ne-dependent de insulina.

La caini, a fost demonstrata aceasta imbunatatire in mod special la nivelul proceselor imunologice, inflamatorii (prurite), sindromul colonului iritat, artrita reumatica, patologii renale si cardiace (aritmii) si astfel o incidenta scazuta a cancerului.

Raport echilibrat intre Zinc,Cupru, Vit. A si Tocoferoli- Protectie a pielii si blanii

Vitamina A este responsabila pentru keratinizarea pielii datorita transferului capacitatilor sale protective catre piele si mucoasa. Cuprul confera vigoare, stralucire si culoare blanii si intretinere optima a pernutelor deoarece este direct implicat in formarea melaninei si tirozinei. Tocoferolii, cu functie de anti-oxidanti naturali, stabilizeaza membrana celulara si intaresc pielea si mucoasele. Mai mult, acestia ajuta la eliminarea radicalilor liberi (responsabili de formarea tumorilor) si confera un efect anti-imbatranire.

Combinatia prebioticelor FOS+MOS - Ajuta tractul digestiv

Moleculele FOS actioneaza ca hrana sau substrat pentru dezvoltarea florei bacteriene benefice in organism ( bifidobacterii, lactobacili, etc). Acest fapt da nastere fermentatiei care produce acizi grasi cu lant scurt, acizi care hranesc si intaresc celulelel mucoasei intestinale. Deasemenea creste intensitatea absorbtiei mineralelor cum sunt Calciul si Fierul si reduce continutul de amoniac, amine si phenoli, ceea ce va reduce mirosul neplacut al fecalelor.

Moleculele MOS actioneaza asupra sistemului imunitar prin stimularea secretiei de legaturi intre membranele bacteriilor patogene( e.Coli, Salmonella sau Clostridia) si prin favorizarea distrugerii acestora in mod imunologic, prin fagocitoza. S-a demonstrat ca un aport crescut de MOS in hrana cainelui, conduce la un nivel crescut de imunoglobulina A si o activitate neutrofila mai intensa la nivel intestinal.

Echilibrul optim Calciu/Fosfor -Ingrijire orala

Multumita echilibrului optim calciu/Fosfor din dieta si prin introducerea fosfatilor printre ingrediente, s-a obtinut o depozitare mult mai redusa a calciului pe smaltul dentar, cu alte cuvinte, se reduce considerabil placa bacteriana dentara. Aceasta actiune de preventie se combina cu efectul abraziv (similar cu periajul) produs de catre textura speciala a crochetelor. In consecinta, dintii se vor pastra curati si sanatosi pentru mult timp, evitandu-se astfel acumularea placii bacteriene, gingivita subsecventa sau alte patologii periodontale.

Allpet

© 2019 Allpet Harta site

Website realizat de StudioWeb by PorticoGlobal - Web Design si Programare