Acasa

Despre noi

Noutati

Produse

Cariera

Contact

Banner Allpet1 Banner Allpet1 Banner Allpet4 Banner Allpet2 Banner Allpet3

Contact rapid

031.436.79.16

office@all-pet.ro

 

HEPATIALE FORTE

Categorie

Suplimente

Subcategorie

Afectiuni hepatice

Specie

Caini, Pisici

Descriere

Hepatiale Forte se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini si pisici ce prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepatice grave.

 • Vezi prospectul produsului
 • Vezi studiul clinic
 • HEPATIALE FORTE

  Detalii produs

  Fosfolipidele sunt esteri glicerici ai acidului cholin fosforic si acizi grasi nesaturati (acizi linoleici, linolenici si oleici) si au functii de regenerare si protectie a celulelor hepatice. Datorita continutului de acizi grasi poli- nesaturati in lanturile laterale, fosfolipidele nu pot fi sintetizate de catre organism. Odata eliberate in organism, se inglobeaza in membranele celulare si citoplasmice ale ficatului si repara defectele rezultate in urma proceselor patologice. Acest lucru permite regenerarea rapida a celulelor hepatice afectate si restaurarea functiilor celulelor receptoare, a sistemelor celulare enzimatice si a proceselor de transport active si pasive. Fosfolipidele au rol crucial in procesele de diviziune celulara si proliferare. Inhiba procesul de fibroza a tesutului hepatic prin reducerea productiei de colagen si activarea colagenazei( enzima care distruge colagenul). Alaturi de acizii biliari, fosfolipidele joaca un rol extrem de important in digestia grasimilor si absorbtia vitaminelor solubile in grasimi.

  Ornitina regularizeaza ciclul ureal al cainilor si pisicilor. Are rol in transformarea si reducerea toxicitatii amoniacului aparut in urma procesului de conversie a aminoacizilor in uree. In mod particular la pisici, ornitina este foarte importanta deoarece acestea folosesc amino-acizii si in procesul de producerea a energiei.Cum la pisici procesul de dezaminare presupune consum ridicat de energie, ornitina este necesara in organismul lor. Ornitina este de asemenea recomandata in tratarea pisicilor diagnosticate sau
  suspectate de encefalopatie hepatica sau in acele cazuri in care animalul a trecut printr-o perioada de infometare.

  Combinatia de fosfolipide si ornitina are proprietati protective si regenerative in tratarea afectiunilor hepatice la caini si pisici.

  Allpet

  © 2020 Allpet Harta site

  Website realizat de StudioWeb by PorticoGlobal - Web Design si Programare